Over KS Industries

Ons verdiepen in de klantwensen heeft vanaf de oprichting van onze onderneming in 1975 voorop gestaan. We ontzorgen onze opdrachtgevers optimaal en we houden van ons vak. Met zeven gespecialiseerde ondernemingen helpen we klanten snel en efficiënt met kwalitatief hoogwaardige producten, diensten en systeemoplossingen. Met onze combinatie van gespecialiseerde bedrijven met gedeelde kennis en een integrale projectaanpak verzorgen we systeembouw-projecten, in Nederland en ver daarbuiten. Wij werken veel voor de warehousing, solar en constructie sectoren.

Van een enkele staalorder tot een volledig systeembouw-project inclusief logistiek en bemensing: onze vakmensen realiseren het. Wij werken met de ogen gericht op de toekomst en zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de planeet. Dat betekent dat we zo duurzaam mogelijk produceren en bouwen.

KS en de wereld

Als succesvolle onderneming staan we midden in de samenleving en hebben we verantwoordelijkheid naar onze medemens, daarom schenken we elk jaar een deel van onze brutowinst aan de KS Foundation.

Identiteit en cultuur

Als familiebedrijf zijn we vanaf de oprichting een waardengedreven onderneming waarin mensen centraal staan. Wij houden van ons vak en willen daarin niet alleen de beste zijn, maar ook de meest klantgerichte. Dit betekent dat we er altijd naar streven om het eindresultaat - van product tot project - voor onze opdrachtgever zo optimaal mogelijk te realiseren.

Historie

Begonnen in 1975 als lokale handelsonderneming in profielen, uitgegroeid tot wereldwijd opererende leverancier in complexe profieloplossingen. Lees hier de geschiedenis van een trots familiebedrijf.