Identiteit en cultuur

Als familiebedrijf zijn we vanaf de oprichting een waardengedreven onderneming waarin mensen centraal staan. Wij houden van ons vak en willen daarin niet alleen de beste zijn, maar ook de meest klantgerichte. Dit betekent dat we er altijd naar streven om het eindresultaat - van product tot project - voor onze opdrachtgever zo optimaal mogelijk te realiseren.

Visie

Door de meest klantgerichte samenwerkingspartner in bedenken, maken en ontwikkelen te zijn, willen wij de beste van de wereld worden. Dat is ambitieus, maar het maakt werken bij KS extra leuk! Het maakt ons tot een hecht team. We zitten altijd scherp in de wedstrijd. Met klantfocus en creativiteit werken we aan het succes van onze opdrachtgevers wereldwijd. Zo streven we naar samenwerkingsrelaties op de lange termijn waarin we samen kunnen groeien.

Missie en kernwaarden

We ontzorgen onze klanten optimaal, door samen met hen, onze creativiteit, ons vakmanschap, onze toewijding en daadkracht de gewenste oplossingen voor onze opdrachtgevers zo goed mogelijk in te vullen.Onze kernwaarden geven richting aan de wijze waarop wij ons werk doen en hoe wij als onderneming in de wereld staan.

BETROUWBAAR - We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn duidelijk, professioneel, nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop af te rekenen.
DAADKRACHT - We nemen het voortouw, zijn vragen voor, lossen problemen direct op en pakken uitdagingen enthousiast aan. We handelen vanuit het belang van de klant, dus zijn we flexibel in onze aanpak. En het werk is pas af als het af is.
OPLOSSINGSGERICHT - We kijken altijd of het beter kan. Een uitdaging bij een klant geeft ons extra energie en motivatie om een creatieve oplossing te vinden. Ook als alles goed loopt, blijven we scherp en kijken we waar nog verbetering en efficiëntie mogelijk is.
VAKMANSCHAP - Onze know how is onderscheidend, onze know why maakt ons excellent. Met uitstekende kwaliteit zijn we onze concurrent altijd een stap voor en zorgen we voor een glimlach bij de klant. Dáárom willen we altijd steeds beter worden.
SAMEN - Samen werken we met plezier en professionaliteit. De beste resultaten behalen we door teamwork. Met onze klanten, onze collega’s en onze toeleveranciers. We dagen elkaar uit, inspireren en helpen elkaar. We zijn dienstbaar naar elkaar en naar onze klanten.